Gas Tech AS

Gas Tech AS ble etablert i mars 2003 av Hans Kristian Ulvestad og Magne Kolstad, og er en videreutvikling av selskapene Gas Tech Norge AS og Gas Tech Ulvestad som ble etablert i år 2000. Gas Tech AS har sine spesialfelt innen installasjon av gass til bolig, industri, storhusholdning og bil.

Hovedkontoret til Gas Tech ligger i Sunnfjord, Vestland fylke. Vår avdeling i Førde jobber med alle typer gassinstallasjoner. Alt i fra montering av gasspeiser i bolig, installasjon av gasstanker til bolig og industri, installasjon av gassutstyr til storhusholdning samt en egen avdeling for montering av bilgass.

Gas Tech AS er importør av gassanlegg fra BRC i Italia. Italienske BRC og amerikanske Impco er gjennom sin strategiske allianse samt felles eierskap verdens ledende produsent og utvikler av gassutstyr til bil, truck og tyngre kjøretøy. BRC produserer alene ca 500 000 komplette konverteringssett til bil hvert år. Dette gjør de alene til en av verdens fremste produsenter av slikt utstyr og har helt siden oppstarten i 1977 alltid vært i tet når det gjelder utvikling av ny teknologi.